• info@pedalenenverhalen.nl

Het Loempia-Avontuur blijkt voer voor de pers

Het Loempia-Avontuur blijkt voer voor de pers

Dennis Aaij
Volg me
Laatste berichten van Dennis Aaij (alles zien)

Afgelopen vrijdag kregen we een journalist over de vloer. Hij had via Facebook lucht gekregen van ons avontuur en wilde een interview met ons voor de krant. Uiteraard wilden we hier erg graag aan meewerken dus de afspraak was snel gemaakt. De verschijningsdatum was vrijdag nog niet bekend.

Dat werd dus vandaag!

Nicole kreeg onderweg naar de kapper (is overigens erg mooi geworden) een berichtje dat we in het AD stonden. Na de knipbeurt heeft Nicole twee exemplaren van de krant gekocht, waarvan hieronder het artikel over ons avontuur.

Dennis Aaij

Ik ben leraar geschiedenis, schrijf (fiets) reisverhalen op pedalenenverhalen.nl en maak de Lekker Uitgelegd podcast.

7 comments so far

Ruud en LoesGeplaatst op11:05 am - nov 15, 2018

Wat leuk voor jullie dat jullie zoveel publiciteit krijgen . Dat trekt misschien ook wel sponsers aan !

DennisGeplaatst op11:06 am - nov 15, 2018

We hopen het heel erg!

SolangeGeplaatst op3:58 pm - nov 15, 2018

Haha nog niet onderweg en toch al in de krant! Wat zijn jullie toch leuk!

OlgaGeplaatst op6:12 pm - nov 15, 2018

Leuk artikel, in een gerenommeerde krant, top hoor

Frits NijhofGeplaatst op8:02 pm - nov 15, 2018

beste Nicole en Dennis, na het lezen van jullie artikel in het AD, maken jullie me jaloers…. het gaat weer jeuken bij mij…. Heb slechts één vraag: Kan ik niet mee?
Na wat fietstochtjes en jullie plan krijg ik weer zin: ‘Op de pedalen’! Mijn eerste tochtje ging naar Oslo – dat was in 1973. Daarna was het even stil – tot in 2010; ‘k ging met pensioen en zóu en móest mijn droom waar maken… naar de Noordkaap! Kijk en lees m’n avonturen op https://fritsnijhof.waarbenjij.nu/reisverslagen/272750/nordkapp/1
Daarna volgen er nog een paar….. https://fritsnijhof.waarbenjij.nu/reisverslag/5007336/why-i-would-like-to-join-the-fjallraven-polar-team#ad-image-122627912
Ik wens jullie heel veel plezier en succes!
Sportieve groet, Frits Nijhof

DennisGeplaatst op8:37 pm - nov 15, 2018

Hoi Frits,
Leuk om te horen dat je enthousiast wordt van ons avontuur! Je hebt er zelf al de nodige achter de rug lees ik. Misschien een leuk idee om eens te gaan zitten voor een interview voor onze podcast! Als je daar zin in hebt, spreek ik graag iets met je af.
Avontuurlijke groet, Dennis

YvonneGeplaatst op2:29 pm - dec 17, 2018

Na jullie berichtje op mijn blog, daarvoor dank, ben ik op jullieblog terechtgekomen. Ik ga jullie zeker volgen op jullie avontuur. Heel veel succes en alvast veel voorpret.

Geef een reactie

zes − 3 =

Translate »