• info@pedalenenverhalen.nl

Het aftellen is begonnen

Het aftellen is begonnen

Dennis Aaij
Volg me
Laatste berichten van Dennis Aaij (alles zien)

Aftellen doen we  inmiddels in grootheden van een week. Nog zeven weken, nog zes weken. Het schiet al op. We zijn in de fase aanbeland waarin we zoetjesaan afscheid nemen van mensen. Vrienden en familie die we niet meer gaan zien voor vertrek knuffelen we net even langer als we ze gedag zeggen. 

Nicole telt niet alleen af in weken. Ook haar ‘loopjes’ worden afgeteld (Drechtloop, Safaritrail…) en uiteraard haar werkdagen bij het AVL. Voor mij zijn er de oefensessies en studiodagen met mijn band KOLBAK die ik aftel. 

We tellen af in loopjes, werkdagen en sessies omdat dit dingen zijn die we heel erg gaan missen. Dan gaat het niet om het hardlopen, werken of musiceren an sich, maar om de mensen met wie we dit doen. Het zijn de hardloopmaatjes, de collega’s en de bandleden die we gaan missen.

Als wij in de ochtend van 23 februari vertrekken, zal dat gepaard gaan met twee soorten gevoelens. Een droevig gevoel omdat wat we achterlaten te waardevol en belangrijk voor ons is om het graag te verlaten. En een vreugdevol gevoel, omdat wat er voor ons ligt zo’n grote aantrekkingskracht heeft dat we niet anders kunnen dan ons er enorm op verheugen.

Dennis Aaij

Ik ben leraar geschiedenis, schrijf (fiets) reisverhalen op pedalenenverhalen.nl en maak de Lekker Uitgelegd podcast.

8 comments so far

FritsGeplaatst op9:59 am - jan 15, 2019

goedemorgen Dennis en Nicole, Nou dat aftellen op de kalender, uurwerk of straks wellicht de stopwatch, zal mathematisch geen probleem zijn, maar zal fysiek en wellicht ook psychisch wat zweetdruppels vergen…. Ongetwijfeld vragen jullie je af en toe af: “Zijn we dit niet vergeten?”… of: “sh-t, dat moet nog effe…!” Dat gevoel had ik ook, bij m’n voorbereidingen, maar eenmaal ’n paar uur of dagen op weg denk je: Nou zal wel loslopen … en alles los zich dan van zelf op. Ik wens jullie heel veel sterkte met alle voorbereidingen.
Stevige handdruk uit Koudekerk. Sportieve groet, Frits

Tjitske HeijminkGeplaatst op2:38 pm - jan 15, 2019

Dag Nicole & Dennis, ik hoop dat de positieve gevoelens overheersen en zo niet dat ze er allebei even sterk mogen zijn, dat ze naast elkaar mogen leven. En vergeet niet: Aan alles komt een einde; aan positieve dingen, maar ook aan jullie droevige gevoelens. Straks als jullie over anderhalf jaar weer thuis zijn komt een eind aan jullie loempia droom maar starten alle herinneringen weer, waarschijnlijk niet in slechts 10 foto’s te vatten! (Zet er nog maar “een nulletje”!!) Kop op, zet ‘m op! Groet, Tjitske

OlgaGeplaatst op10:30 pm - jan 15, 2019

Hoi Dennis en Nicole, dat gaat snel, we waren vandaag in Ursem (gefeliciteerd) en daar was het nog niet het gesprek van de dag, dus nog ver weg. Maar voor je het weet staan jullie op de pedalen. Gelukkig is er wel contact mogelijk in die periode dus we kijken uit naar jullie verhalen en belevenissen. Geniet vooral van alles. Olga en Jaap

DennisGeplaatst op6:03 am - jan 25, 2019

Dank jullie wel! Morgen nog vier weekjes. Het schiet nu echt op.
We vinden jullie betrokkenheid echt heel tof!
gr Dennis en Nicole

Gert KamphuisGeplaatst op3:37 pm - feb 3, 2019

Hey,
Kwam jullie Blog tegen via het Blog van Yvonne. Mooie reis gaan jullie maken. Lees graag mee.
Groetjes Gert

DennisGeplaatst op3:10 pm - feb 4, 2019

Leuk dat je ons volgt Gert!
We kunnen niet wachten om te vertrekken.

Gr Dennis en Nicole

YvonneGeplaatst op8:47 am - feb 11, 2019

En natuurlijk ga ik jullie ook volgen, eigenlijk doe ik dat al. Ik lees al jullie verhalen en beluister de podcasts. Succes met de start en geniet van alles!
Yvonne

DennisGeplaatst op7:50 am - feb 12, 2019

Dankjewel. En wij beleven erg veel plezier aan jouw verhalen en avonturen!
Zet ‘m op!

Dennis en Nicole

Geef een reactie

Translate »