• info@pedalenenverhalen.nl

Duwtje in de rug

Duwtje in de rug

Fietsen voor een Loempia, van Rijnsaterwoude naar Bali

Geef ons een duwtje in de rug zodat we samen met jou het fietsavontuur van Rijnsaterwoude naar Bali kunnen beleven.

 Avontuur

 Op 23 februari 2019 vertrokken we op de fiets en met ons tentje vanuit onze woonplaats naar het Indonesische eiland Bali. We doen dit om een aantal redenen waarvan avontuur de belangrijkste is. Wat vinden we na de volgende bocht of berg? Wie of wat komt er op ons pad en welke verhalen brengen we terug naar huis?

 ‘Breder leven’

 Daarnaast is er het besef dat het leven geleefd moet worden zolang dat kan. Nicole beseft zich dit vrijwel dagelijks vanwege haar werk in het Antoni Van Leeuwenhoek ziekenhuis en samen hebben we het er de laatste jaren regelmatig over omdat we om ons heen veel lieve mensen hebben zien wegvallen op vaak veel te jonge leeftijd. Als vanzelf kom je dan op het punt dat je gaat beseffen dat het leven niet per definitie waardevol is als het lang wordt geleefd (en wat is lang?) maar dat je de winst vooral in de breedte moet zoeken.

 Costa Rica

 We hebben het avontuur vaker gezocht (en gevonden). Zo hebben we 14 jaar geleden ruim een half jaar lang vrijwilligerswerk gedaan in Costa Rica en zijn we twee jaar geleden met fiets en tent naar de Middellandse Zee gefietst maar de meeste jaren hebben we vooral in de ‘lengte’ doorgebracht. Dennis met carriere maken in het onderwijs en Nicole met studeren en zich ontwikkelen als oncologie fysiotherapeut. Voor dat je het weet ben je 10 jaar verder en vergeet je ‘de blik opzij’. Daarom is het nu de hoogste tijd om naar Bali te fietsen!

 De Loempia

 Waarom Bali? De reden dat we naar Bali fietsen heeft te maken met een loempia. Jaren geleden waren we met onze (schoon)ouders , (schoon) zus Chantal,  zwager Remo en neefje Ticho op vakantie in Indonesie en aten we in een klein familierestaurant een overheerlijke loempia. Dat was een onvergetelijke smaaksensatie! En hoe mooi is het als aan het einde van een avontuur de ultieme beloning op je staat te wachten? We gaan dus op zoek naar die allerlekkerste loempia op Bali.

 Delen

 We gaan ons avontuur en onze zoektocht naar de loempia, zoveel mogelijk met je delen. Met jou en met vele anderen die zich op ons blog hebben geabonneerd. Het schrijven van verhalen voor het blog (en een boek na onze terugkeer) vinden we fantastisch maar kost erg veel tijd. Tijd die we naast het fietsen graag vrij willen maken. Helaas kost deze tijd ook geld en daarvoor roepen we jouw hulp in.

 Waar hebben we het geld voor nodig?

Hosting. De hosting van deze website is helaas niet gratis.

Simkaarten en mobiel internet. Dit vooral om je zoveel mogelijk ‘realtime’ op de hoogte te houden. Buiten Europa schaffen we waar mogelijk lokale simkaarten en mobiel internet aan zodat we altijd bereikbaar zijn en kunnen berichten.

Om extra tijd te kopen. Met jouw hulp kan het avontuur worden verlengd!

Publiceren. Het streven is om over ons avontuur een boek te publiceren. Er heeft zich nog geen uitgever gemeld dus werken we vooralsnog voor publicatie in eigen beheer. Ik zou zeggen: “Doneer voor een pagina in eigen beheer!”

Om het, qua levensonderhoud, een jaar op de fiets vol te houden hebben we hard en voldoende gespaard!

 Wat krijg je ervoor terug?

 Naast onze dankbaarheid voor iedere lieve donatie willen we graag iets tastbaars teruggeven.

 Doneer je:

25 Euro, dan krijg je een ansichtkaart van ons, uit het land waarin we op dat moment verblijven (SPAAR ZE ALLE 24).

50 Euro, dan laat ik je (of jullie) figureren in één van mijn verhalen.

75 Euro, dan ontvang je een toegangskaart voor onze ‘Loempia Party’ bij terugkomst.

100 Euro, dan krijg je het te verschijnen boek met daarin een persoonlijke boodschap.

150 Euro of meer, dan krijg je AL HET BOVENSTAANDE!

Overigens krijgt IEDERE donateur een eervolle vermelding in het te verschijnen boek (mocht je dit NIET willen, laat het weten).


Doneren is natuurlijk niet de enige manier om ons te steunen. Een simpel berichtje tijdens onze reis is een grote steun en voelt als een duwtje in de rug!


Wil je een donatie doen, dan kan dat door hieronder op het hartje te klikken. Onze dank is onbeschrijfelijk groot en we hopen dat je, met ons, ontzettend veel plezier beleeft aan het avontuur.
Geld inzamelen | Doneeractie.nl


Liefs, Dennis en Nicole

P.S. Bij anonieme donaties, ontvangen we geen contactgegevens van je. Wil je toch een ansichtkaart, rol in een verhaal, toegangskaartje, boek of alles tezamen, dan kun je dit via info@pedalenenverhalen.nl kenbaar maken (we houden je identiteit supergeheim!).

Translate »