• info@pedalenenverhalen.nl

Dag 2 (2 november 2017)

Dag 2 (2 november 2017)

Laatste berichten van Dennis Aaij (alles zien)

De muzikantenbank is een soort marktplaats voor muzikanten. Zoek je een toetsenist, dan plaats je een advertentie. Andersom kan ook als je je als muzikant wilt aanbieden. Maar ja, wat voor vlees je in de kuip krijgt is natuurlijk afwachten.
Ik begon met snuffelen naar bands die op zoek naar een drummer waren. Regio Zuid Holland. Ik vond een advertentie die voldeed aan een aantal criteria. Ten eerste werd er gezocht naar een drummer. Daarnaast was het in de buurt, maar bovenal was er een eigen repertoire. Geen coverband dus. Coverbands zijn okay maar niet om in te spelen wat mij betreft. Oh ja! Het repertoire sprak me wel aan.
Ik besloot een mailtje te sturen en mezelf aan te bieden als potentiële drummer van de band KOLBAK. Ik moest het even opzoeken maar een kolbak is dus een berenmuts.

Een paar dagen later kreeg ik een reactie. Of ik zin had langs te komen in de oefenruimte om een mopje mee te spelen. Bijgevoegd drie nummers om in te studeren. Ik ging aan de slag.

Sindsdien heb ik geen repetitie meer gemist en staan we aan de vooravond van ons eerste optreden. We hebben de website opgefrist, nieuwe logo’s ontworpen, stickers en buttons laten maken alsook de onvermijdelijke bandfoto’s. De band Kolbak is een feit.

Zaterdag a.s. (4 november) staan we voor het eerst op het podium. In Sassenheim (OJC Fascinus) doen we mee aan de Grote Prijs van de Bollenstreek. Naar wij hopen het eerste optreden in een lange reeks.

Album van vandaag: Kommil Foo – IJdele Hoop

Dennis Aaij

Geef een reactie

Translate »