• info@pedalenenverhalen.nl

Commotie op de camping (toer de France)

Commotie op de camping (toer de France)

Laatste berichten van Dennis Aaij (alles zien)

We zijn vandaag over de laatste twee steile klimmetjes gekomen en zitten inmiddels aan een biertje/Fanta. Er is sprake van enige commotie op de camping.

Op het terras kijken we uit op een LIVE recherche onderzoek. Twee agenten in kogelvrije vesten, een forensisch rechercheur en een politiefotograaf doen hun werk.
Plaats delict is het washok van de camping. Er worden OP DIT MOMENT foto’s genomen van de crimescene. De forensisch rechercheur heeft de leiding en is de enige die, met zijn blauwe handschoentjes, onderdelen van het washok mag aanraken. De agenten wachten op nadere instructies en houden ondertussen de toegestroomde ramptoeristen op respectabele afstand zodat de proffessionals hun werk ongestoord kunnen blijven doen. ER WORDT NÚ MET EEN KWASTJE NAAR VINGERAFDRUKKEN GEZOCHT!

We zitten echt eerste rang. Het gebeurt allemaal op camping Krounebierg in het centrum van Luxemburg. We bestellen nog een drankje. Straks eens even poolshoogte nemen. Geen idee van de aard van de crime. We kunnen vanuit onze positie niet in het washok kijken dus of er bijvoorbeeld een lichaam ligt, kunnen we niet zien, louter vermoeden.

DE AGENTEN ÉN DE FORENSISCH RECHERCHEUR GAAN NÚ DOOR DE KNIEËN EN DOORZOEKEN DE BOSJES TEGENOVER HET WASHOK! Wellicht om het moordwapen te zoeken waarvan de dader(s) zich heeft/hebben ontdaan.

Hier op het terras gonzen de geruchten over moord en zelfmoord. Wij hebben godzijdank een alibi. We zijn namelijk net aan komen fietsen, hebben de tent opgezet (overigens zónder getuigen) en zijn daarna snel onder de douche door gelopen (vriendelijke Hollandse campinggast als getuige) om vervolgen plaats te nemen op het terras vanwaar ik jullie dit LIVE verslag zit te schrijven.

Inmiddels verschijnt achter ons op het terras de, vermoedelijke, eigenaresse van de camping. Gelukkig spreekt ze Nederlands dus ik hou mijn oren open! Ze spreekt met het personeel van het campingcafé over het misdrijf. Ze worden geïnformeerd over de ‘zaak’.

Het blijkt te gaan om het openbreken van het muntenbakje van de wasmachines. Er is zo’n 20 euro buit gemaakt.

Je maakt wat mee….

Dennis Aaij

Geef een reactie

2 × twee =

Translate »