• info@pedalenenverhalen.nl

De Podcast

De Podcast

18.000 kilometer aan verhalen in 1 podcast

Pedalen en Verhalen is een podcast waarin het goede verhaal gezocht wordt. Het draait allemaal om je favoriete avonturiers Nicole en Dennis Aaij (bij aanvang een echtpaar), die omwille van een loempia de fiets pakken en ongeveer 18000 km naar Indonesië gaan fietsen. Naast een persoonlijk luisterverslag van de reis, stappen we met de microfoon op onze omgeving af om ter plaatse het verhaal te zoeken. Door het maken van soundscapes en interviews willen we een inkijkje bieden in onszelf, de reis, de plaatsen, haar geluiden en haar bewoners en passanten.

Vanaf begin 2019 verschijnt er ongeveer iedere maand een aflevering van de Pedalen en Verhalen Podcast. De afleveringen duren een half uur. In dat halve uur geven we je een update van onze vorderingen en belevenissen. Daarnaast nemen we je mee naar opvallende momenten en ontmoetingen tijdens de reis.

Er is ook voor jou een rol weggelegd

Ook is er voor jou een rol weggelegd. Als luisteraar kun je namelijk vragen over de reis stellen die vervolgens door ons in de podcast worden beantwoord. Zelfs is het mogelijk om ons uit te dagen. Nemen we de uitdaging aan, dan doen we daar uiteraard uitgebreid verslag van in onze podcast. Het enige dat je er voor hoeft te doen is ons een mailtje sturen (info@pedalenenverhalen.nl) met daarin de vraag en/of uitdaging. En oh ja! Zorg er wel voor dat er iets moois tegenover staat. Dat maakt de kans dat de uitdaging wordt aangenomen een flink stuk groter!

Heb je zelf een goed verhaal?

Laat het ons weten! We nemen ‘m graag op voor de podcast dus stuur even een mailtje.

Alvast bedankt!

Luister hieronder naar de afleveringen van de Pedalen en Verhalen Podcast. Veel plezier!

Translate »